Veel gestelde vragen


Kan iedereen zich inschrijven of moet ik lid van een club zijn?
Iedereen kan zich aanmelden om mee te helpen. Als je niet bekend bent bij de club waarvoor je je inschrijft, wordt je mogelijk nog even gecontacteerd door de verantwoordelijke bij de club. Maar alle hulp is meer dan welkom!
Ik weet niet hoe alles werkt op de schaatsbaan
In de bar boven is er een map met uitleg over alle toestellen of hoe je bijvoorbeeld een panini klaar maakt. Als er iets niet in de map staat, is er meestal wel iemand in de bar die je verder kan helpen. Het is ook aangeraden om de eerste keer wat vroeger te komen, zo kan je aan je voorganger nog wat vragen stellen.
Ik weet niet hoe de kassa werkt
De werking van de kassa in de bar is eigenlijk heel eenvoudig, op nog geen vijf minuutjes is dit uitgelegd. Als je iets vroeger komt de eerste keer, kan de persoon voor jou dit makkelijk uitleggen.
Ik kan geen bier tappen
We verwachten niet dat iedereen alles kan en zijn gewoon al heel blij dat je komt helpen. Je mag ook altijd eens komen oefenen met tappen bij Hans (hij drinkt de mislukte pinten wel op :-) )
Hoe oud moet ik zijn om achter de bar te staan of aan de inkom te zitten?
Aangezien er in de bar en aan de inkom met geld wordt gewerkt, mogen hier enkel volwassenen (18+) staan.
Kan ik me bij gelijk welke club aanmelden?
Je kunt mee helpen bij de club van je keuze. Let wel op, je uren worden per club bijgehouden. Indien je club verwacht dat je x aantal uren doet per seizoen, dien je deze ook bij jou club te doen (of bij het ijssportcentrum).
Bij wie kan ik terecht met vragen/problemen tijdens mijn dienst
In de bar boven is er meestal wel iemand aanwezig van het bestuur van de club of het ijssportcentrum. Er hangt ook een blad met telefoonnummers die je kunt bellen.
Als ik me inschrijf voor een dienst bij het IJssportcentrum tellen mijn uren dan mee bij mijn club?
Ja, de uren bij het ijssportcentrum zullen na je dienst overgezet worden naar je club.
Mijn vraag staat niet hierboven
Stuur een e-mail naar info@ijssportcentrumturnhout.be of contacteer de verantwoordelijke van je club.